Tini Légjóga

Hammocklife

LAZULJ ÉS LÓGJ VELÜNK!

TINI LÉGJÓGA

A 60 perces Hammocklife órákon úgynevezett: aerial (légtorna) yoga gyakorlatsorozatokon haladunk végig. Az óra elsődleges célja a tartásjavítás, az izomzat erősítése és nyújtása olyan módszerrel, ahol az ízületek kímélése, az ízületi szalagok túlnyúlásának megelőzése elsődleges szempont. A hammockon (függőhintán) végzett fordított (inverz) testhelyzetek a talajon végzett számos kedvező élettani hatáson túl erősítik a gerincmenti tartóizmokat, a gerinccsigolyák távolításával nyújtják a gerincet és közben a porckorongok víztartalmát is előnyösen befolyásolják (aktív gerincnyújtás). A repülés felemelő érzését a különleges anyagból kifejezetten erre a célra készült függőhinta, az úgynevezett hammock biztosítja, melyen a talajtól maximum 1 méteres távolságban végezzük a gyakorlatokat.

Minden óra bemelegítéssel - a gerinc minden irányú átmozgatásával - kezdődik, majd az egyes légtorna elemeken haladunk végig. Minden egyes pózt részletes instrukcióval  ellátva többször begyakorlunk, majd azok biztonságos elsajátítása után, az elemek összekötésével látványos légtorna koreográfiákat hozunk létre, így az órák izgalmassá és érdekessé válnak.

Infinity Jóga és Masszázs Stúdió

Cím: 1162 Budapest, Rozsos u. 42.

Jóga: 06-20-409-9737

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatvédelmi szabályzatát