Hírek - Események

NMPT - Az Egészséges Gerincért Workshop 2019. márc. 03., 15:00–18:00

2017. szeptember 26.
NMPT - Az Egészséges Gerincért Workshop  2019. márc. 03., 15:00–18:00

2019. március 02-án délután 16 órától Ferenczi Nóri regisztrált NMPT (természetes mozgásminta tréning) instruktor tart kiscsoportos workshopot az Infinityben.
Egy kínai mondás szerint "annyi idős vagy amennyi a gerinced." ️
Mi az NMPT? Bene Máté gerincspecialista által kidolgozott mozgásminta program. A workshopon bemutatott és megtanult gyakorlatok precíz, pontos kivitelezésével és rendszeres végzésével megelőzhetők a gerinc és ízületi problémák nagy része (porckorongsérv, ízületi kopások, csípőfájdalmak, stb). A helyes tartásmintákat csak idegrendszerrel működtetett saját izommunkával tudod elérni. A kiscsportos workshop lehetőséget ad arra, hogy mindenkivel személyesen foglalkozzunk, a workshop keretében megmutatjuk és megtanítjuk az idegrendszernek azokat a helyes mozgásmintákat, mellyel megelőzheted a rossz tartásból fakadó gerincproblémák kialakulását, a már kialakult gerincproblémákat pedig fájdalommentessé teheted. Az NMPT segít kijavítani az összes olyan beudegződött mozgásmintát, ami gerinc idő előtti degenerációjához, elöregedéséhez, fájdalmakhoz vezet, rákényszerítik az ideg-izom rendszert, hogy újramodellezze, újratanulja a helyes mintákat.
Használd a testedben lévő öngyógyító erőt. Törődj gerinced egészségével, szeretettel és figyelemmel várunk az Infinityben.

Oktató: Ferenczi Nóra - okleveles NMPT instruktor
Létszám: maximum 7 fő
A workshop ára: 6.500,-Ft

FIGYELEM! A workshop kiscsoprtos, maximum 6 fő tud egyidejűleg részt venni az eseményen, ezzel biztosítva a személyreszabott oktatást. Kérlek, hogy minél előbb jelezd részvételi szándékodat telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken. A regisztrációdat a részvételi díj befizetésével véglegesítheted. A befizetett részvételi díj nem visszatérítendő, de másra átruházható. A részvételi díj átutalással is fizethető, a részletekért kérlek, hogy hívj vagy írj!
Németh Katalin 06-20-409-9737 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Infinity Jóga és Masszázs Stúdió

Cím: 1164 Budapest, Ostoros út 1/A. (Cinkotai hévmegállónál)

Jóga: 06-20-409-9737

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatvédelmi szabályzatát