Jógaoktatói képzések

YA-200 órás Fasciális szemléletű Hatha, Vinyasa Flow és Gerincjóga oktatóképzés nemzetközi diplomával


A képzés vezető oktatója: 

Németh Katalin - Vinyasa Flow és Gerincterápiás Jógaoktató (E-RYT-200, YACEP), okleveles pranajama oktató  

Oktató: Szilágyi Enikő – Fascia a mozgásban

Az oktatókról bővebben a leírás végén olvashatsz.

A képzés indul: 2022. ápr. 09-től

A képzés időtartama: kéthetente 8 hétvége (szombat 10:00-17:00, vasárnap 9:00-16:30)

A képzés személyes részvétellel indul.

✅ RYS-200 órás JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS az amerikai Yoga Alliance által regisztrált, nemzetközileg elismert diplomával

✅ Komplex képzésünk keretében elsajátíthatod a tradicionális Hatha és dinamikus Vinyasa Flow típusú jógaoktatáshoz szükséges elméleti és gyakorlati tudásanyagot modern anatómiai és fasciális szemlélettel.

✅ A tanfolyamon olyan széleskörű (elméleti, gyakorlati és oktatás módszertani) tudást szerzel, mellyel a képzés sikeres elvégzése után képessé válsz Hatha és Vinyasa Flow típusú jógaórákat biztonságosan tartani. Emellett ezen a képzésen megismered a jóga eszköztárát, amellyel segíteni tudsz a hozzád fordulóknak helytelen tartásuk és az ebből adódó mozgásszervi problémák kezelésében, valamint lelki, érzelmi tudatosságuk növelésében.

A képzés helyszíne és időpontja:

Maya Fitness sportlétesítmény Jázmin terme (1165 Budapest, Arany János u. 57) - Megközelíthető: Örs Vezér tere felől 15 perc tömegközlekedéssel, autóval érkezve ingyenes parkolási lehetőség az épület mellett kialakított parkolóban.

Oktatási hétvégék időpontjai:

 • április 9-10.
 • április 23-24.
 • május 7-8.
 • május 21-22.
 • június 11-12.
 • június 25-26.
 • július 9-10.
 • július 16-17.

Vizsgahétvége elméleti és tanítási gyakorlatok vizsgabeosztás szerint 2022.07.16-17.

Ez a képzés Neked szól:

 • ha jógagyakorló vagy és elmélyítenéd a tudásod a Vinyasa Flow jógastílus terén,
 • ha szeretnél jógaoktatóvá válni és minél több embert megismertetni a jóga jótékony erejével,
 • ha már jógaoktató vagy és szeretnél új eszközöket és inspirációt kapni ahhoz, hogy minden egyes órádban legyen kihívás, hogy folyamatosan fenn tud tartani az érdeklődést e tudomány iránt.
 • ha saját gyakorlásodban szeretnél fejlődni és életedet a jóga elveivel összhangban élni 

Fontosnak tartjuk, hogy a tanfolyamot egy önismereti útként éld meg, ami által Neked is kedvezően változik életminőséged és ezáltal jótékonyan tudod befolyásolni a körülötted lévők és tanítványaid életminőségét.

A képzés témái:

 • A jóga története, jógafilozófia, jóga etika, jóga a hétköznapi életben
 • A jógagyakorlatok (ászanák) intenzív gyakorlása, elemzése
 • Jógaanatómia, fascia, jóga terápia, gerinc védelem és fiziológia
 • Fasciális anatómia, a fasciarendszer mozgásban betöltött szerepe
 • A biotenzegrikus test
 • Jóga és ájurvéda szerinti táplálkozás és életmód 
 • Oktatásmódszertan, igazítás, a jógatanítás művészete
 • Flow-sorozatok gyakorlása, óratervek készítése, pontos és jó instrukciók fontossága, verbális és non-verbális kommunikáció a jógaoktatásban
 • Finom energetikai rendszerek a jógában (nádik, csakrák, kundalini, prána)
 • Energiazárak alkalmazása (bandhák), ízületvédelem
 • Légzés- és pránajáma technikák alkalmazása
 • Relaxációs és meditációs technikák (pratjahára, dhjána)
 • Hasznos tanácsokat adunk ahhoz, hogy hogyan válj sikeres jógaoktatóvá

A résztvevők létszáma: minimum 8, maximum 16 fő.

Mit nyújt számodra ez a képzés?

 • A tanfolyam végére képessé válsz önállóan megtervezni és megtartani különböző témájú és fókuszú 90 perces jógaórákat Hatha és Vinyasa Flow stílusban.
 • Jógaoktatói tanfolyamunk végén tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után kapott, a Yoga Alliance védjegyével ellátott jógaoktatói okleveled nemzetközi szinten elfogadott, diplomád birtokában bárhol a világon oktathatsz jógát.
 • A tanfolyam kiemelten gyakorlatorientált, így lehetőséged lesz a saját oktatási stílusodra rátalálni, hiszen ezen a képzésen tradicionális Hatha jóga alapokra helyezve tanítjuk a fasciális anatómiai szemléletű, népszerű Vinyasa Flow jógastílust.

Egyéb információk:

 • A vizsgára bocsátás feltétele 20 db 90 perces vezetett jógagyakorlás (hospitálás) igazolása. Tanfolyamunk nagy hangsúlyt fektet az egyéni gyakorlásra, mely segítségével rátalálhatsz saját, kreatív jógaoktatási stílusodra.

Miért más ez a képzés, mint a többi?

 • Ez a képzés abban EGYEDÜLÁLLÓ, hogy 4 hónap alatt végezhetsz el 3 jógatanfolyamot egyben. A tanfolyam kiemelten gyakorlatorientált, így lehetőséged lesz a saját oktatási stílusodra rátalálni, hiszen ezen a képzésen egyszerre oktatjuk a tradicionális Hatha jóga és a népszerű, dinamikus Vinyasa Flow jógastílusokat.
 • A tanfolyam végére képessé válsz önállóan megtervezni és végigvezetni egy 90 perces jógaórát akár Hatha, akár dinamikus Flow stílusban a mai ember igényeinek megfelelő gerincterápiás és fasciális szemlélettel.
 • Jógaoktatói tanfolyamunk végén tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után kapott, a Yoga Alliance védjegyével ellátott jógaoktatói okleveled nemzetközi szinten elfogadott, diplomád birtokában bárhol a világon oktathatsz jógát.
 • Folyamatos oktatói továbbképzéseket (YACEP) szervezünk ha a 200 órás jógaoktató képzésed elvégzése után speciális irányzatokban mélyítenéd el a tudásod.

Jelentkezés: kizárólag az alábbi űrlap beküldésével:

A regisztráció a jelentkezési lap beküldése és a részvételi díj (vagy az első részlet befizetésével válik érvényessé.

A részvételi díjat kérjük a jelentkezés után legkésőbb 3 munkanapon belül befizetni.

Tanfolyam díja:

270.000,- Ft

(jelentkezésed a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé)

Korai regisztrációs díj: 255.000,-Ft (március 15-ig történő jelentkezéssel)

Részletfizetési ár: 300.000,- Ft

(jelentkezéskor 100.000,- Ft, május 14-ig 100.000,- Ft, június 30-ig 100.000)

Vizsgára bocsátás feltétele a teljes tanfolyami díj befizetése.

Fizetési és lemondási feltételek:

Fizetési lehetőségek: készpénzben vagy átutalással

A jelentkezési díjat az alábbi számlaszámra (megjegyzés rovatba név és oktatóképzés díj) tudod átutalni:

CIB Bank 10700079-07250804-51100005 (kedvezményezett neve: Németh Katalin)

Bármilyen egyéb kérdés felmerülése esetén szívesen állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

Németh Katalin: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 409 9737

Szilágyi Enikő: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 636 5621

 

Lemondási feltételek:

A korlátozott létszám miatt a jelentkezésed a jelentkezési díj befizetése után válik véglegessé, amely a tanfolyam előtti 2 héttel történő lemondás esetén, - 6.000 Ft adminisztrációs díj levonása után - , 100%-ban visszatérítendő.

 A tanfolyam megkezdése előtt 2 héten belüli történő lemondáskor a jelentkezési díj 50%-a visszajár, a tanfolyam megkezdése után a jelentkezési díj nem téríthető vissza.

Részvétel: az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően.

A képzés kezdete előtt egy héttel részletes információs levelet küldünk ki a tudnivalókkal kapcsolatban.

Vélemények az oktatóról / a tanfolyamról:

„A tanfolyam megkezdése előtt ide Katához jártam jógázni, és olyan tapasztalatokra tettem szert, amik egyértelművé tették számomra azt, hogy ha egyszer belevágok, akkor azt csak itt fogom tenni. Hitelesség - alázat - felkészültség - szeretet. Ezt itt mind megtaláltam. Azon az úton vitt tovább, amit három éve elkezdtem. Ezen kívül nagyon jó volt önismereti szempontból is. Szélesebb körű lett a tudásom és rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, úgy a jógáról, ahogy önmagamról is. Türelmesebb, magabiztosabb lettem." (Lovassy Alexandra)

" Azért kezdtem el a tanfolyamot, mert Többet és másképpen szerettem volna gyakorolni annál, hogy rendszeresen eljárok órákra. Többet szerettem volna tudni a jógáról általában. Szerettem volna megérteni, az órák felépítésének miértjeit. Ez mind megvalósult. Számos olyan témát és forrást (internetes, könyv stb.) kaptam, ami által csak rajtam múlik, hogy milyen intenzitással és milyen mélységig foglalkozom a témával a továbbiakban. " (Pálinkás-Tóth Judit)

" A kiírás alapján nagyon szimpatikusnak és sokrétűnek találtam a tanfolyam tartalmát és felépítését. Az oktatók szakértelme és mindkettőjük szimpatikus és nagyon pozitív személyisége, a stúdió közelsége, a stúdió szuperjó energetikája (számomra nagyon sokat jelentett, hogy már korábbról ismertem a közeget). Elégedett voltam a tanfolyam programjával, nagyon jól és pontosan tartottuk az ütemtervet, mindezt úgy, hogy az oktatók a visszajelzéseink, esetleges kívánságaink alapján a tanfolyam alatt is rugalmasan alakították a menetrendet. A tanfolyam kezdetekor a következő céljaim voltak: Egészségmegőrzés, szülés utáni regeneráció, a pajzsmirigyem támogatása, elmélyülés a jóga filozófiájában és az ászanák világában és egy kellemes félév egy szuper kis társasággal. Ezek mind teljesültek... sőt! " (Nagy Kata)

" A YA diplomáját adta, a tanárok hitelessége megkérdőjelezhetetlen volt, a díja kifizethető volt és ugyan intenzív volt, de viszonylag rövid ideig tartott, valamint nekem jól esett, hogy nem volt kötelező tábor, mert én nem vagyok egy táborozó típus. A nemzetközi oklevél alapfeltétel volt, mert lehet, hogy valamikor kiköltözünk a gyerekeink után külföldre; A tanárok felkészültsége és hitelessége megkérdőjelezhetetlen; Amikor jelentkeztem, nem tudtam, hogy alkalmas leszek-e a tanításra, de úgy gondoltam, hogy a rendszerezés és az önfejlesztés nem árthat. Most úgy gondolom, hogy szívesen és lelkesedéssel tanítok és a gyakorlóim is szeretik az órákat..." (Wyberál Ágnes)

"Be the change, you want to see in the world."
Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.

/Mahatma Gandhi

Szeretettel várunk a jógaszőnyegen!

Az oktatókról:

 

Németh Katalin: E-RYT 200 - Experienced Registered Yoga Teacher - Yoga Alliance

Képzettségek, szakmai továbbképzések:

 • Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés RYT 200 - Asram Jógaközpont (2013-2014),
 • Jógaoktatói továbbképzés - Asram Jógaközpont, Varga Judit (2014),
 • Ashtanga Vinyasa Course - Atma Center (2014),
 • Yoga Synergy training - Simon Borg Olivier (2016, 2018),
 • Callighraphy Yoga training – Calligraphy Health, Master Zhen Hua Yang (2018)
 • Gerincterápia jógával - Anahita Jógaközpont, Bene Máté (2014), 
 • Gerincterápia továbbképzés (2015),
 • Fascia - tensegrity - Anahita Jógaközpont, Bene Máté (2015), 
 • Légtornász technika trénerképzés - Magyar Légtornász Egyesület (2015)
 • Gerincterápia jógával mesterképzés - Bene Máté- gerincakadémia (2016)
 • Okleveles Pranajama Oktató – Purnam Jóga Akadémia, Bálint János (2017)
 • NMPT instruktorképzés (Natural Movement Pattern Trainer, Bene Gerincakadémia, 2018)

 

Szilágyi Enikő: Szilágyi Enikő Certified Fascial Fitness® tréner – https://fasciatrainingacademy.com/locations/
mozgásterapeuta, kontakt improvizáció tanár, gyógytestnevelő, edző, testtudat-oktató

Képzettségek, szakmai továbbképzések:

 • Certified Fascial Fitness® trainer (Divo Müller, 2019.)
 • Fascia in Movement and Sport (Dr. Robert Schleip, Prága, 2018)
 • Fascial Movement Experience (Paul Edmondson; Amir Laf; Andrea Chellini; Alessandro Severino; - Prága, 2018)
 • TestSzobrász Képzés (TestSzobrász Műhely, Pegán Attila, 2020- folyamatban)
 • Fascial Pelvis – FasciaHub (2020)
 • Fascia Oriented Trainings – Fascia in Dance (Adrian Russi – Varsó, 2016)
 • L’Ostéo-éveil ® / Biotensegrity (Michéle Tarento – Franciaország, 2015)
 • Trager® Approach (Ingrid Hörlezeder - Berlin, Prága, Bécs, 2015,2016,2017)
 • Fascial Manipulation® - Stecco Method – Level 1 (Pietro Iogna, Lorenzo Copetti, 2016)
 • Myofasciális Triggerpont Terápia (Heidi Tanno-Rast, Budapest,2016)
 • Myoreflex Therapy - introduction (Kerstin Kussmaul – Budapest, Bécs – 2015,2016; Dr. Kurt Mosetter - Bécs 2016)
 • Psoas Connection (Kerstin Kussmaul – Budapest 2015)
 • Semmelweis Egyetem – gyógytestnevelő (2004-2006)
 • Magyar Testnevelési Egyetem – testnevelő tanár,edző (1989-1994)
 • Sportrehabilitációs tréning, sportfizioterápia (DOSB) – Level 1 (Stephen Henne,Budapest,2017)
 • Spiraldynamik (Somatic Movement Education and Therapy Tarining Summer Program, Zürich)
 • Dorn - gerincterápia, Breuss – masszázs (Karin Krieger, Budapest,2017)
 • Somatic Movement Education and Therapy Training (Susanne Kukies, Carol Swann, Zürich, Berlin; Satu Palokangas – Berlin; Heike Kuhlmann)
 • Medical Flossing - terápia (Andreas Ahlhorn, Budapest,2016)
 • Proprioceptiv Physiotape® - terápia (Kineziotape) (Kanyó Ildikó, 2016-2017)
 • Funkcionális Flossing (Hans-Peter Gerstlauer, Budapest,2016)
 • Funkcionális diagnosztika - Kinematikai láncok elemzése (Kanyó Ildikó, 2017)
 • Funkcionális mozgásvizsgálat (Monek Bernadett; Udvardi Anna, 2017)

EGYÉB TANULMÁNYOK:

 • Holistic Movement and Dance Pedagogy (Sabine Parzer – Zágráb, 2010-2011,
 • Authentic Movement ( Soraya Jorge – Rio de Janeiro; Heike Kuhlmann – Göttingen,Berlin,Potsdam, Kolozsvár; Carol Swann – Zürich, Berlin; Szilágyi Ilka – Budapest)
 • kortárs tánctechnikák, színházi alapozó tréningek - Kreatív Táncműhely (kontakt improvizáció, kompozíció, akrobatika)
 • Body – Mind Centering (Kálmán Ferenc – Budapest, Nina Wehnert, Heike Kuhlmann)
 • Feldenkrais Method (Bárdos Adrienne, Malcolm Manning, Thomas Kampe)
 • Skinner releasing Technique (Gál Eszter, Cyrus Khambatta)
 • Alexander Technique (Paula Zacharias)
 • Laban Movement Analysis (Antja Kennedy, Gyulavári Ágnes)
 • Hakomi Method (Carol Swann – Zürich, Berlin)
 • Authentic Contact – Guto Macedo, Soraya Jorge – Rio de Janeiro)
 • Ergoterápia

Bővebb információ: https://www.facebook.com/fluidofbody

Infinity Jóga és Masszázs Stúdió

Cím: 1162 Budapest, Rozsos u. 42.

Jóga: 06-20-409-9737

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatvédelmi szabályzatát