Rólunk

Németh Katalin

NÉMETH KATALIN

Vinyasa Flow jógaoktató

MLE légtornász technika tréner

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.:+36 20 409-9737

Célom a tradícionális jóga művészetének népszerűsítése modern anatómiai alapokra helyezve.  

A jóga világával elsőként a hatha jógán keresztül ismerkedtem meg 10 éve. Azt vallom, hogy a fizikai test megerősödése és hajlékonnyá válása a jóga egyik természetes mellékhatása, a lényeges változás mentálisan mutatkozik meg. 

Napi rendszerességgel gyakorlok, a vinyasa flow jógastílust részesítem előnyben. A gyakorlások során magával ragad a lélegzet, a mozdulat és a zene összhangja, mely élmények egyidejű megtapasztalása 90 perces meditációs élményt nyújt. Egyszer elérkezett a pillanat, amikor a talajról a levegőbe vágytam. Így váltam a Magyar Légtornász Egyesület technika trénerévé. A talaj biztonságot nyújtó szilárdságának megtapasztalása mellett, mentálisan és fizikailag is felejthetetlen élményt nyújtanak a levegőben végzett gyakorlatok. Tarts velem, hogy közösen tapasztaljuk meg a jóga jótékony hatásait földön és levegőben egyaránt!

Képzések:

Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés RYT 200 - Asram Jógaközpont,

Jógaoktatói továbbképzés - Asram Jógaközpont, Varga Judit,

Ashtanga Vinyasa Course - Atma Center,

Yoga Synergy workshop - Simon Borg Olivier,

Gerincterápia jógával - Anahita Jógaközpont, Bene Máté, 

Gerincterápia továbbképzés,

Fascia - tensegrity - Anahita Jógaközpont, Bene Máté, 

Légtornász technika trénerképzés - Magyar Légtornász Egyesület

Gerincterápia jógával mesterképzés - Bene Máté- gerincakadémia

VARGA NIKOLETT

VARGA NIKOLETT

Hatha - Vinyasa Flow - Gerincjóga oktató RYS200

Aerial Jógaoktató

Gyógytornász szakos hallgató, Szegedi Tudományegyetem

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36-30-992-0030

A jóga világával elsőként 7 éves koromban ismerkedtem meg, amikor anyukámat elkísértem az első vinyasa flow órájára. Gyerekként még csak 1-1 ászana erejéig csatlakoztam az órához, majd ahogy teltek az évek egyre aktívabban vettem részt a gyakorlásokon.

Később a Magyar Légtornász Egyesülethez csatlakoztam, ahol a légtorna edzéseken a hammock és a silk eszközök használatát is elsajátíthattam, majd sikeresen elvégeztem az Aerial Jógaoktatói tanfolyamot.

Pályaválasztásom során egyértelmű volt, hogy az egészségügy és a mozgásterápia területén szeretnék elhelyezkedni. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem gyógytornász szakos hallgatója vagyok. A jóga illetve légtorna foglalkozásokat anatómiai tanulmányaimmal ötvözöm, így óráimon kiemelkedő szerepet kapnak az egyes gyakorlatok helyes kivitelezése, az ízületek védelme és a gerinc egészségének megőrzése illetve szükség esetén rehabilitációja.

Az Aerial jógaoktatóképzést 2019-ben, majd a 200 órás Hatha - Vinyasa flow - Gerincjóga oktatóképzést 2022-ben végeztem el az Infinity Jógastúdióban, amellyel a nemzetközi minősítésű Yoga Alliance által is akkreditált RYT 200 oklevelét kaptam. Fantasztikus élménnyel és tudással gazdagodtam, amit szeretnék másokkal is megosztani. Célom a mozgás szeretetének megismertetése gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt.

 

KÉPEK A STÚDIÓRÓL

Infinity51
Infinity52
Infinity54
Infinity55
Inf2881
Inf2898
Inf2913
Inf2938
Inf2963
Inf2966
Inf2972
Inf2973
Inf2981
Inf3014
Inf3143
Inf3147
Inf3150
Inf3157
Inf3174
Inf3185

Infinity Jóga és Masszázs Stúdió

Cím: 1162 Budapest, Rozsos u. 42.

Jóga: 06-20-409-9737

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatvédelmi szabályzatát